Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Olasz vándormadarak

2012.07.09. 08:20 felhasznalo

Apró gyerekkezeken szárnyaló madárkák várnak azokra, akik a Rondinella cég oldalára látogatnak. De nemcsak madárkák, hanem színpompás, csodás gyerekcipő költemények is, színtiszta bőrből, a legnagyobb - mondhatni mű- - gonddal elkészítve. A cég Monte San Giusto-ban működik 1936 óta, eredetileg kézzel készítették az apró talpakra való lábbeliket. Ma ugyan technológia szempontjából magasabb szintre léptek, ám ez nem járt azzal, amivel a tömeggyártás szokott fenyegetni: a minőség változatlanul csakis a legkiválóbb lehet.

Erről gondoskodik a minőségi ellenőrzés, minden egyes pár cipőt alaposan átvizsgálnak, mielőtt bedobozolják. Így aki a Rondinella mellett teszi le a voksát, az biztos lehet benne, hogy a gyerek lába tökéletes belső kiképzéssel támogatva fejlődhet. Hiszen a cipők kialakításánál figyelembe vették a gyerektalp különleges anatómiai tulajdonságait és a kölkök speciálisan brutális mozgásigényét is. A magam részéről csak azt szeretném, ha a Rondinella vándormadarai egyszer már eltalálnának kishazánkba is.

rondinella3.jpg

rondinella1.jpg

rondinella2.jpg

rondinella4.jpg

rondinella5.jpg

rondinella6.jpg

rondinella7.jpg

rondinella8.jpg

Forrás: Rondinella

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek cipő csecsebecse gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr784632215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása