Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Mértékkel

2012.08.31. 13:34 szuperapu

A gyerekeknek van egy olyan tulajdonságuk, hogy nőnek, mint répa. Vagy mint a jeti, vagy mit a macskarakás. És ráadásul ezt szeretik ellenőrizni. De persze a szüleik is. Erre a tevékenységre mindig is ott volt az ajtófélfa mint a kézenfekvő (de valljuk be, nem túl látványos) megoldás. Manapság már persze nem jelent kihívást egy-egy vizuálisan is szépen funkcionáló darab beszerzése, de amiket most van szerencsém bemutatni még ezek között is magasra rakják a lécet. Csak hogy stílszerű legyek...

Miki Mottes falmatricái témaválasztásban igen széles spektrumon mozognak, és amellett, hogy ő is megjátsza a közhelyes zsiráfos/dinós vonalat, elég szép számmal vonultat fel a meglepő és mulatságos kategóriában is. A kidolgozottság színvonalas, egyediek a figurák a maguk trendközeliségével is. Bármelyik kölök találhat kedvencet amit nem un meg 150 centiméteres koráig.
(Van inches és centis verzió is általában.)

centi01.jpg

centi02.jpg

centi03.jpg

centi04.jpg

centi05.jpg

centi06.jpg

centi07.jpg

centi08.jpg

Forrás: Etsy.com - mikimottes

Szólj hozzá!

Címkék: gyerekszoba dekor falmatrica etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr774743849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása