Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Rendet a gyerekszobába!

2013.01.30. 18:45 tibtün

Szerintem a legnagyobb kihívás egy gyerekszoba berendezésében a tárolás megoldása. Hiszen ahogy cseperedik a gyermek, úgy sokasodnak az őt körülvevő tárgyak: könyvek, játékok, rajzeszközök. Kezdetben egy kosár vagy egy doboz is megteszi, de idővel ezek úgy elszaporodnak, hogy azt vesszük észre, a szoba minden pontján egy-egy doboz hever. Nyilván a gyerek zseni, átlátja a káoszt, de ha gondoskodunk megfelelő tárolóbútorokról, talán sikerül az esti rendrakás felé terelgetnünk. Talán...

Érdemes tehát beszerezni a tároláshoz szükséges eszközöket, fontosnak tartom, hogy ezek elemei variálhatóak, illetve bővíthetőek legyenek.

A Nonah!-nál most pont a fenti igényeket teljes mértékben kielégítendő darabokat találtam. Színükben a természetes fa színe dominál, némi élénk festékkel kiegészítve, de az egyes elemeket mi magunk válogathatjuk össze, így bármilyen számunkra kedves, illetve a szobába illő kombinációt létrehozhatunk. Ezek a tárolódobozok a helytakarékosság jegyében születtek, egymásba illeszthetőek, és így egy jópofa tornyot is kaptunk. 

totem_NONAH_2.jpg

totem_NONAH_1.jpg

Ez a polcrendszer kockákból áll össze, amelyek külön-külön is megvásárolhatóak, így tárolódoboz szerepét töltik be, de ha összeállítjuk, akkor az egyes kockák 360 fokban elfordíthatóak, bárhonnan hozzáférhetővé téve a játékokat.

I-Grande-5225-etagere-cameleon-360-1-cube-givre.net.jpg

I-Grande-5184-shelves-cameleon-360-north-trend.net.jpg

A könyvespolc szintén elképzelésünk szerint alakítható, annyi darabot válogatunk össze, amennyi helyünk éppen van a szobában, és a későbbiekben újabb elemekkel is bővíthető.

I-Grande-2070-salamandre-bookcase-corto-5-units.net.jpg

I-Grande-5159-salamandre-bookcase-7-units.net.jpg

I-Grande-5161-salamandre-bookcase-7-units.net.jpg

Forrás: Nonah!

8 komment

Címkék: gyerek praktikus rend tárolás könyvespolc gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr365052899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Sör Kálmán · http://www.itallexikon.hu 2013.01.31. 02:27:33

Nahát, nagyon szép, végre egy gyerekbútor, ami ízléses és praktikus is egyben! Persze, amikor öt éves voltam, kb semennyire sem érdekelt az ilyesmi. :)

Kalor 2013.01.31. 08:29:05

nekem nem tetszik a forgatos konyvesdobozokat leszamitva, de az egy dolog.
az a tapasztalatom, hogy az ilyen konnyen mozgathato dobozok nem igazan segitenek rendet tartani. a gyerek egy mozdulattal kiszor belole mindent. sajnos.

tibtün 2013.01.31. 11:37:25

@Dr. Sör Kálmán: szerintem is szépek, az lehet, hogy még ötévesen nem hatja meg a gyereket, de mint tudjuk: "A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk." :-)

tibtün 2013.01.31. 11:38:42

@Kalor: borogatós gyerekeknek ott a fix könyvespolc! :-)

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2013.01.31. 12:00:44

nekem bejön, de asszem egyet kell értsek Kalorral, tényleg mintha ezek arra ösztönöznék a gyerkőcöt, hogy kiborítsa, leginkább betonkockából kéne csinálni, talán az gátat szabna ennek az ösztönnek.
tibtün: abból meg kikotorja, és belefekszik :)
amúgy én kiskoromban szüleim kiselejtezett politúros bútorai között tengettem napjaimat (még porcelán nippek is voltak, csipketeritőn), valszeg ezért vagyok ilyen, amilyen ;)

Kalor 2013.01.31. 12:15:38

@ziggy stardust: igen, vannak ezek a kulonfele pillerzsaluzo elemek! a multkor a tuzepen lattam ilyeneket. igaz, nincs alja, de olyan nehezek, hgoy nem is kell. :))

@tibtün: viszont ha ket polcnal magasabb, akkor a falhoz kell rogziteni, es a polcokat egyenkent rogziteni a kerethez, mert nagyon hasonlit egy letrara! :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.31. 12:53:51

tényleg jól néz ki és praktikus is.
süti beállítások módosítása