Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

IKEA miniben

2013.06.25. 09:55 felhasznalo

Jó hírünk van minden kedves IKEA-fan szülőnek: a svéd lakberendezési óriáscég 2014-es katalógusa részeként piacra dobja ikonikus bútordarabjait - miniben. Hogy ne csak a lakás legyen a skandi trend szerint berendezve, hanem a gyerek kedvenc babaháza is.

A "Huset" bababútor kollekció darabjai között ott lesz a Klippan kanapé, a Lack asztalka, a - személyes kedvenc - Expedit könyvespolc, a Vago szék, szőnyeg és a szívecske párna, ami karjaiba akarja ölelni a világot. A bútorok teljesen valósághűek lesznek, 1:15 méretarányban biztosítják majd a babaházak lakóinak kényelmét úgy Ł12 fontért cserébe.

ikeahuset1.jpg

A vállalat azért döntött a bababútorokkal való megjelenés mellett, mert a kutatásaik szerint a gyerekek többsége szeretné, ha a babaháza a saját otthonának mása lenne, de legalábbis annak hangulatát tükrözné. Ami azt is jelenti kicsit áttételesen, hogy a gyerekes családok nagy többsége IKEA bútorokkal rendezi be életterét - legalábbis az IKEA szerint.

Úgyhogy ha ezentúl Barbie-nak jógaszőnyegre lenne szüksége, mostantól lesz miből választani. Már csak augusztusig kell várni - legalábbis az USA-ban. Mert mint tudjuk, olykor előfordulhat egy kis csúszás, mire a termékek egy része bekerül a magyar áruházakba is.

ikeahuset2.jpg

ikeahuset3.jpg

ikeahuset4.jpg

Forrás: DesignTaxi

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek hír ikea baba gyerekszoba babaház

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr935376669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása