Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyors pelenkacsere gyors gyerekekhez

2008.02.01. 18:35 felhasznalo

Már ha nem szalad el a csemete, igaz? Mert elszalad, amikor már el tud. És ha el is kapod, utána ficánkol a pelenkázón. Ami egy magas bútordarab esetén annyira nem vicces dolog.

De most eljött, szülőtársaim, a MI időnk. Kapd el azt a kölköt, térdre le, rá az UBI pelenkázójára, amiben már előre ott lapulnak a tiszta pelusok, egyet akár előre rá is tehetsz a kisasztalon lévő tépőzárakra, hogy ne csúszkáljon utódod feneke alatt, és hajrá.

Két perc, max. Ja, és mivel kb. az egész építmény 10 centi magas, még a leeséstől sem kell félni. Lehet ennél praktikusabb?

Forrás: UBI

Szólj hozzá!

Címkék: design pelenkázás praktikus baba idea gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr77321284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása