Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szörnyűző spray

2008.02.11. 20:01 felhasznalo

Ahol gyerek van, ott szörny is van. Vagy az ágy alatt, vagy a szekrényben, vagy csak benéz az ablakon. No, de most itt van ez a remek spray, amiből elég egy kis fújás az ágy alá vagy a szekrénybe, és az összes szörny visítva menekül, gyermekünk - és vele együtt mi is - pedig immár békésen pihenheti végig az éjszakát.

A spricni nyugtató levendula és mandarin olajat is tartalmaz, ami segít a rémek okozta félelmek oldásában is. A forgalmazó szerint a terméket kizárólag nem kívánatos szörnyeken tesztelték, reméljük, ezzel megnyugtattunk minden zöld blogolvasót is.

Most csak azon vacilállok, hogy hülyeség vagy sem ez a cucc. Mert ha a gyermeki fantáziából indulok ki, igenis, használhat, miközben tök egyértelmű, hogy lehúzós marketingfogás az egész. Szerintetek?

Forrás: FlowerPeddler.com

2 komment

Címkék: biztonság kiegészítő gyerek szülő alvás kreativ idea gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr24333105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása