Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hadd potyogjon!

2008.02.20. 08:38 felhasznalo

Van az a korszak az ember életében, mikor a legnagyobb jóindulattal sem képes még szalonképesen étkezni. Hogy is mondjuk finoman, néhány falat kiesik a szájából, vagy még a kanálról pottyan le, anélkül, hogy a bemeneti nyílást megközelítette volna. Régebben ez komoly károkat volt képes okozni szőnyegen és egyéb padlótakaró matériákon, a rengeteg felesleges házimunkáról ne is beszéljünk.

A Boon Inc. tálkája viszont roppant elmés megoldást kínál. Van rajta egy olyan kis műanyag fülecske, amely a gyerek hasa felé fordítva felfogja a lehulló falatkákat, és visszajuttatja a kiindulási pontba, a tányérba, második esélyt adva arra, hogy az étel a megfelelő helyre, a gyerek hasába kerüljön.

Forrás: Boon Inc.

1 komment

Címkék: kiegészítő gyerek konyha praktikus baba étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr3343607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2008.12.07. 22:31:50

no :) ez tényleg egy jó ötlet.
nekünk bevált.
süti beállítások módosítása