Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Méretre vágható gyerekszék

2008.02.29. 13:13 felhasznalo

Amíg a gyerek talpától a feje búbjáig csak 80 centi, nem árt, ha jó magas széken ülhet az asztal körül. Ám ahogy nő, növöget, a szék egyre kényelmetlenebbé válik. Pedig ha egy szék össze tudna menni…. Sajnos, magától erre nem képes, de a Droog Desing  díjnyertes kollekciójának egyik darabja, amelyet Maartje Steenkamp tervezett, mégis megvalósíthatja eddig elérhetetlennek tűnő álmunkat.

Maga a szék igen egyszerű, mondhatni puritán, letisztult. Az újítás nem a formában vagy az anyagban keresendő, hanem a tárgy mögött meghúzódó ötletben.

Minden székhez küldenek egy kis fűrészt meg némi használati utasítást. Ahogy a gyerek nő, a kis fűrészt előkapva méretre igazíthatjuk a székét, így amíg belefér, mindig kényelmes magasságban ülhet a családi ebédhez.

Forrás: Maartje Steenkamp

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek konyha baba szék étkezés etetőszék

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr85359244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása