Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Valahol-város és lakói

2008.02.29. 15:43 felhasznalo

Valahol-város bárhol létezhet, bárhol felbukkanhat a világon. Lakóit a titkos gondolatok ereje repíti ide-oda. Legalábbis a Somewhere City játékkollekció kiagyalója, Goran Lelas szerint.

Az biztos, hogy a figurák nagyon kedvesek, és bár az első széria alapanyaga a műanyag, 2008 első felében dobják piacra a textil változatokat, amelyek viszont már tökéletes ajándékot jelenthetnek a kisbabák számára is.

Élénk, tiszta színek, kedves, kerekded formák, sajnos, az azonban nem derül ki, hogy ezek csörgők, mindenféle hangokat kiadó, vagy nyomkodnivaló kedvencek akarnak lenni.

Forrás: Strange Co.

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek baba textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr32359479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása