Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állatkert a dobozban

2008.03.01. 20:10 felhasznalo

 
Hallottam egyszer egy olyan pszichológiai kísérletről, amikor az alany kapott egy dobozt, benne egy gyertyával, egy gyufával, egy szöggel és egy kalapáccsal. A feladat az volt, hogy a gyertyát a fallal párhuzamosan erősítsd fel. A megoldás pedig azért volt trükkös, mert fel kellett hozzá használni valamit, amire a legtöbb ember nem is gondol. Magát a dobozt, amiben a kellékek voltak.
 
A Superspace állatkertje erre emlékeztet. Adott egy fából készült doboz, benne mindenféle állatkákkal. A dobozokból lesznek az épületek, kerítések. És már kész is. Milyen egyszerű ötlet! És mennyivel gazdaságosabb, mintha egy kartondobozba beletettek volna még egy rakás dobozszerű épületet meg egyéb hozzávalót.

 
 
Forrás: Superspace

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr36361115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása