Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Henteregj a plüssökön!

2008.03.02. 09:45 felhasznalo

Sejtésem szerint nem egyedülálló eset, hogy nálunk a gyerekszobát kvázi elborítják a legkülönbözőbb méretű, színű, minőségű, fajtájú plüssállatok. Esztétikus tárolásuk szinte lehetetlen, maximum, ha dobozokba ömlesztve lehet őket úgy-ahogy korrekt módon eltüntetni szem elől.

Ez a remek kis zsák viszont tökéletes megoldást nyújt erre a problémára. Zsuppoljátok bele a sok plüssmacit, nyuszit, kutyát, húzd be a zippzárat és már vetheted is rá magad. Munka után édes a pihenés. Ha pedig valamit elő szeretnétek venni, az átlátszó kukkolóknak hála viszonylag egyszerű dolgotok lesz.

Forrás: Boon Inc.

2 komment

Címkék: játék gyerek rend baba tárolás idea takarítás matrac textil gyerekszoba babzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr32361162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.03.02. 20:06:43

Tuti! Kérem! Tegnapelőttre! :)

maria 2008.11.18. 20:05:50

honnan lehet beszerezni egy ilyet????????
süti beállítások módosítása