Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Automatikus szennyezés elleni védelem

2008.03.04. 12:55 felhasznalo

Nem vagyok egy cumipárti, de ezt érdemes megmutatni. Nyilván sok szülő találkozott már azzal a problémával, hogy a csemete egy óvatlan pillanatban kolosszális ívben pöccinti ki a szájából a cumit. Az meg landol persze, járdán, padlón, fű közé, mikor hová. Persze a gyerek ilyenkor menetrendszerűen éktelen üvöltésben tör ki, mert az már mégsem járja, hogy nem kapja vissza izibe.

Márpedig egy budapesti járdán való földetérés után nincs az az épeszű szülő, aki jószívvel tenné vissza a cuclit a ded szájába. Van, aki erre az esetre számtalan póteszközzel vértezi fel magát, van, aki egy popsitörlővel oldja a koszt, van, aki csak lenyalja (brrrr).

De létezik ám egy olyan cumi, ami elegáns megoldást biztosít az ilyen helyzetekre. A BébéSounds cumija ugyanis, amint kikerül a kölök szájüregéből, magától összecsukódik. Így aztán a kényes részekre nehezen kerülhet bármi olyan cucc, ami betegséget okozhat. Praktikus, nemde?

Forrás: BébéSounds

6 komment

Címkék: kiegészítő egészség praktikus baba úton idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr99364990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.03.05. 12:44:24

Fene, aki megeszi... Szép-szép, de erről is ugyanúgy le kell szoktatni... A harmadik csemetém végre cumi nélkül tengeti életét. Veregetem a vállamat, szidolozom a glóriámat... :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.03.05. 12:52:27

Pedig van olyan, aki tényleg. Saját szememmel láttam...
Bár mondjuk, azok után, amilyen cuccok az én kölköm szájában már megfordultak, egy kis járdakosz már nem oszt, nem szoroz.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.03.05. 17:58:39

Te beszélsz, aki elsőszülöttem szájába adta az első pondrót.? Pedig milyen steril volt, istenem... :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.03.06. 20:39:09

Nem nagyon kellett azt nyomni. Sőt, komoly érdeklődést tanúsított az én segédletem nélkül is. Amúgy meg csak a napi normál adag fehérjebevitelét biztosította. Kissé bizarr formában.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.03.06. 22:05:05

Ja. Azóta se evett ilyen jóízűen. Inkább fotoszintetizál... :) A legkisebb lassan rovarérett. Viszed sétálni? :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.03.06. 22:07:43

Látod, a megoldás a megfelelő mennyiségű pondró etetése a gyerekkel. Azt legalább jóízűen. Nyugi, amúgy enyém is amolyan fényevő fajta. Pontosabban eszik ez, de csak úgy, hogy előtte a porba fikázza minden konyhaművészetemet. Még a sonkás-vajas szendvicsemet is. De bolond, mert utána azért megeszi, lehetne kicsit következetesebb is.
Sétát megbeszéljük.:)
süti beállítások módosítása