Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

5 karácsonyi ajándéktipp kisgyereknek

2016.12.09. 10:26 felhasznalo

Nincs mit tenni, itt van az adventi időszak és azzal együtt a nagy karácsonyi bevásárlás ideje is. Az üzletekben tömegek, idegtépő karácsonyi nóták vég nélküli áradata, ideges felnőttek és sokszor a mászkálásba belefáradt, nyűgös gyerekek, épületen belül izzasztó meleg, odakint meg fogvacogtató hideg.

gyerekkariajandek.jpg

Na, ez az az őrület, amibe én nem szívesen vetem bele magam. Meg a gyerekem. Jobb lesz nekem is, neki is, ha az összes ajándékot a neten keresztül rendelem meg, kényelmesen, nyugodt körülmények között. De mit lehet találni a neten, aminek egy kisgyerek igazán örül, minőségi cucc, esetleg design szempontjából sem utolsó és még tutira ideér karácsonyig? Erre gyűjtöttünk ötleteket, amiket itt tudsz tüzetesebben megnézni.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek ünnep karácsony ajándék praktikus idea hellókarácsony ötletparádé

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr9212382455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása