Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Igazán modern

2008.03.19. 15:22 felhasznalo

A True Modern cég 2005-ben alapult azzal a céllal, hogy modern, minimalista bútorokat és textileket gyártsanak mindenki számára elérhető áron. A cég alapítója, Edgar Blazona maga is szülőként szembesült azzal, hogy a piacon kapható gyermekbútorok nagy része egyforma és unalmas.

Így aztán, mikor megálmodta a cég első kollekcióját, olyan bútorokat tervezett, amelyek egyszerűek, praktikusak és főleg biztonságosak. A bútorok gyorsan összerakhatók, és persze minden minőségi előírásnak és elvárásnak megfelelnek.

A kínálat nem túl széles, de tudjátok hogy van ez. A jó éttermekben sem 50 oldalas az étlap, csak pár tucat fogást kínálnak, de azok tökéletesek. Nos, ez esetben is igaz ez. Mert ugyan nincsen hatvanféle ágy vagy komód, de minden darab szép, és tökéletes összhangot teremtenek egymással. Nézzétek meg a képeket!

Forrás: True Modern

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek alvás pelenkázás polc rend baba tárolás pakolás ágy szekrény könyvespolc gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr30387603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása