Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bújj, bújj, zöld ág!

2008.03.20. 18:29 felhasznalo

Itt van a tavasz, holnaptól már csillagászatilag is. Már virágzik az aranyvessző, bújnak az ibolyák, feslenek a tulipánok. Most kell ásni, kapálni, metszeni, ültetni, gereblyézni, gyomlálni, hogy nyáron csodaszép lehessen a kert. A szülőknek pedig segíthetnek a gyerekek is, a gereblyézés például isteni móka tud lenni, de ha az mégsem tetszene annyira, a virágültetés egészen biztos, hogy kedvenc foglalatosság lesz egy perc alatt.

Főleg, ha a gyereknek ehhez saját szerszámai vannak, neadjisten saját kertész-szettje. Mondjuk egy olyan békás, vagy katicás, mint amit az alábbi képeken lehet látni. Szóval, irány a kertbe, család!

Forrás: Peanut Gallery Gifts

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek szülő praktikus rend tárolás kert házimunka

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr93389336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása