Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állat villanyégők

2008.04.09. 21:18 felhasznalo

Ma kaptam egy alapos fejmosást, hogy mennyire régen nem írtam ide. Úgy tűnik, visszaeső visszatérő vagyok, leszek. Bocs. Rendetlenkedik a gép, pedig egy rakás frankó dolgot találtam. Azért próbálom szinten tartani a blogot, míg valaki vagy valami megmenti az ámítógépemet. Jöjjön hát az első bejegyzés a hosszú szünet után!

John Burchetta, üvegdesigner állatos éjjelifényei nem a trükkökre építenek. Egyszerű villanykörte formájuk van, a ravaszság a dologban csak annyi, hogy ezek a villanyégők egyúttal háziállatokat is formáznak. Rózsaszín malacot, fekete-fehér tehenet. Az biztos, hogy örömteli látványt nyújtanak, így valószínűleg éjszaka is meg tudják nyugtatni a kicsit, ha felriad.

Forrás: Uncommon Goods

Szólj hozzá!

Címkék: éjjeli design kiegészítő gyerek alvás fény lámpa baba gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr15418992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása