Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csináld! Mozdulj!

2008.04.13. 13:31 felhasznalo

A Berg Toys kitalált valami olyat, amiért minden gyerek a fél kezét odaadná. És ez szerintem ránk, szülőkre is igaz lenne, ha képesek lennénk visszaforgatni egy csöppet az idő kerekét.

Adott egy doboz, benne egy rakás különféle alkatrész. Gyerek odamegy, és egy kis idő elteltével összedob egy neki tetsző járművet. Ez lehet egy kismotor, egy versenyautó, egy roller vagy egy fekvőbicó. A lényeg, hogy ő csinálja meg egyedül, a saját szája íze szerint.

A dolog egyszerű, a csatlakozásokhoz egy speciális, rugalmas gumigyűrűt kell használni. A gyártó minden instrukciót megad, így még könnyebb dolgunk lesz vele, mint egy IKEA bútorral. De ez nem IKEA bútor, ez a MOOV elnevezésű kreatív készlet.

Minden készlethez adnak fékeket is, talán nem árt ellenőrizni, hogy a gyerek tényleg beépítette-e vagy sem, mielőtt kigurulna az utcára vele. Kényelmes, gumikerekek biztosítanak egyenletes futást az utakon, az ülésekhez pedig speciális habszivacsot használtak.

Ha pedig kész a szerelés, rá is lehet ülni, és tessék kipróbálni! Kár, hogy egyelőre itthon nem lehet kapni, el kell menni érte Németországig. 5-12 év közötti gyerekeknek ajánlott.

Forrás: Moov

Szólj hozzá!

Címkék: design sport gyerek praktikus bicikli úton jármű sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr61423235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása