Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyökérleső

2008.04.15. 09:03 felhasznalo

Szegény mai városi gyerekeknek sokszor elég kevés élményük van a természettel kapcsolatban. Némelyik még a tehénről is azt hiszi, hogy lila színű. De ez nem csoda, hiszen a betondzsungel közepén vajmi kevés arra az esély, hogy a szülőkkel együtt állatot neveljen, vagy egy kiskertet ápolgasson, lesse, hogyan nő ki a földből a csíra, hogyan növekszik és kerekedik retekké, répává. Ez az ötletes megoldás azonban lehetőséget nyújt arra, hogy a gyerek napról-napra nyomon követhesse a növények fejlődését. És ha eddig nem ette volna meg szívesen a zöldségeket, lehet, hogy most majd kedvet kap rá. Kellemes tavaszt mindenkinek!


 

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő kert öko

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr22425339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása