Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pinocchio, mint WC kefe

2008.04.17. 16:56 felhasznalo


Egy WC-t tisztán tartani igazán nem nehéz, eltekintve attól a dologtól, hogy az ember más után nem szívesen takarítja, merthogy az bizony elég gyomorforgató. És bármennyire szeressük méhünk gyümölcsét, bármennyire is el tudjuk fogadni egy általa teletermelt kakás pelenka látványát, eljön az az idő, amikor szemünk fénye az elfogyasztott táplálék maradékát valami olyan ótvar szagköpenybe burkolva pottyantja ki magából, amit még a mi anyai-apai orrunk sem bír elviselni.
Na, innentől lehet nagy segítség Pinocchio, akinek orrát megragadva gyermekünk eltakaríthatja a maga részét a WC kagylóból. Szerintem még tetszeni is fog nekik!
 
























Forrás: Perpetual Kid

2 komment

Címkék: gyerek takarítás fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr62429778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alexnorman 2008.06.11. 11:40:57

Szia!

Az én kisfiam imád Wc-t pucolni.
Egy ilyen biztos tetszene neki.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.06.11. 11:47:08

Na, az én lányomat erre nem tudom semmivel sem rávenni.:)
süti beállítások módosítása