Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lerúghatatlan paplan

2008.04.18. 08:14 felhasznalo

Vannak olyan gyerekek, akik utálják a hálózsákot, mint az enyém is. Nem szerette, hogy rácsavarodik, hogy nem tud benne rendesen mozogni, hogy hozzáér a vállához, nyakához, és hogy nem tud belőle egyedül kikászálódni. Ezért aztán állandó problémát jelentett, hogy lerúgja magáról a takarót, paplant. Megoldottuk úgy, hogy bélelt rugdalózót adtam rá, de egy idő után kinőtte mindet, és már nem lehetett beszerezni a méretében. Innentől ismét probléma lett a takarólerúgás, aztán kapott egy felnőtt méretű paplant, az valahogy sikeresen rajta marad.

De a Grobag Első Paplanját azért remek találmánynak tartom. Adva van egy rendes lepedő és egy paplan, és ezeket egy zippzárral lehet rögzíteni egymáshoz. A szendvics tölteléke meg a gyerek. Ja, a párna sem fog a földön landolni, mert annak a huzata is a lepedőhöz van varrva. Persze, aki párnaellenes, az max nem rak bele semmit.

Így már tuti, hogy a gyerek nem fázik meg éjszaka. És ha jobban belegondolok, van még egy járulékos előnye a dolognak. A leesést is meggátolja.

Forrás: Grobag

2 komment

Címkék: design biztonság gyerek alvás praktikus textil gyerekszoba ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr50430702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rácz Judit 2008.05.18. 15:25:27

Nagyon jó az ötlet!
Kis hazánkban is kapható?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.05.18. 20:52:34

Hogy konkrétan a Grobag kapható-e itthon, azt nem tudom, de ha interneten rendeled meg (a honlapjukon megtalálod a megfelelő menüpontot), szállítást vállalnak Magyarországra.
süti beállítások módosítása