Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Sípoló madarak

2008.04.22. 15:19 felhasznalo

Kétségtelen, hogy minden kölök imádja azokat a dolgokat, amelyek hangosan fütyülnek, prüntyögnek, gurguláznak, esetleg puffannak. A szülők általában már jóval kevésbé lelkesednek ezekért a dolgokért. Személy szerint az elektronikus, zenélőnek tán csak tetemes túlzással nevezhető játékoktól kapok idegbajt, meg a műnyivákoló műmacskáktól és a műugató műkutyáktól.

De ezek a madársípok emlékeztetnek arra a nádsípra, amit még Gyula bácsi, a gondnok faragott nekem az oviban egy szál bicskával. Az az egykori síp szép hangon fütyült, amennyire emlékszem, még anyám sem kapott tőle sikítófrászt. Azt ugyan nem tudom, hogy a madárkáknak milyen a hangjuk, de kicsit szebbek, meg jobban kidolgozottak az én régi, egyszerű kis sípomnál.

Forrás: Ona

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek hangszer

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr23434767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása