Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csipkés Carrie

2008.04.28. 21:13 felhasznalo

 
Anyák tevékenységi körei általában: meló, kölök, háztartás, bevásárlás. 
 
Ha a melóba a mama biciklivel jár, és persze menet-jövet eldobja a gyereket is bölcsibe-oviba-suliba, a jó bringa mellé kell egy megbízható és stabil gyerekülés is. Ami egy bizonyos kortól és súlytól kezdődően mindenképp hátsó ülés lesz. 
 
Ha anya egy kalap alatt el akarja végezni a bevásárlást is, hogy otthon aztán főzhesse egyből a vacsorát a családnak, kell egy jófajta hátizsák vagy kosár is. A hátizsáknak két, nem, pontosabban három hátránya van: túl nagy súly esetén egyáltalán nem kényelmes vele tekerni, nem is túl nőies – bár valóban praktikus -, ráadásul, ha a hátsó ülésben egy gyerek csücsül, szegénykém fejét ütemes sorozatokban, vagy véletlenszerű, de annál lendületesebb mozdulatokkal fogjuk kalapálni vele a hazafelé vezető úton. 
 
A kosarat ezzel szemben a kormányra lehet felszerelni, ami máris kényelmesebbé teszi a bevásárlás-gyerekfelvétel-hazaút kombót. És ha ez a kosár ráadásul még szép is! Olyan szép, mint ez a csipkés, svéd designereknek köszönhető csoda! Hát, mi mást kívánhatna az ember szegény, lestrapált, multifunkcionális lánya!
 



 
 

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő sport anya praktikus bicikli tárolás úton idea csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr24445605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása