Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Önetető

2008.05.09. 10:01 felhasznalo

 
Különleges tányért kínál a már önállóan eszegető prücskök részére a Salmon Luke. A tányér alja csúszásgátlós, hogy ne mocorogjon a gyerek előtt, de ami igazán zseniális benne, az a tányér három, lekerekített kis sarka. A kölök ugyanis ezek segítségével egyedül is prímán fel tudja szuszakolni az ételt a villára és a kanálra. Anélkül, hogy kézzel kellene rásegítenie. A tányér széle ráadásul kissé visszahajol, így még az is elkerülhető, hogy kipotyogjon belőle a kaja. A remek kis étkezőszetthez tartozik még a különleges kialakítású villa és kanál is: belesimulnak az apró mancsokba, és úgy vannak kitalálva, hogy ne csak könnyű legyen rájuk lapátolni az ételt, de meg is maradjon rajtuk, míg a gyerek szájába nem kerül.
Így aztán a kicsi hamar rájöhet, milyen nagyszerű egyedül enni, gyors sikerélményt kap, a mami meg megússza a félórás takarítást és gyerekcsutakolást.
 



















Forrás: Salmon Luke

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek baba idea étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr42461023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása