Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Green to Grow

2008.05.15. 08:45 felhasznalo

 
Tessék, még egy biszfenol-A mentes cumisüveg. Gyártója azonban nem állt meg ott, hogy méreg-mentesebbé tegye a gyereknevelést, hanem felvették a kapcsolatot azokkal a szervezetekkel, amelyek felvállaltak a környezetvédelem nem annyira hálás, de nagyon aktuális és kiemelkedően fontos ügyét.
A cég honlapja egyébként meglepően informatív: rengeteg kemikáliáról tudhatunk meg érdekes dolgokat, ötleteket kaphatunk a környezetbarát gyerekszobáról, az egészséges otthonról, a mérgező játékokról. Elolvashatjuk a műanyagok ABC-jét, és tippeket kapunk az egészséges táplálkozáshoz is. Mivel alapvetően egy kicsi, családi vállalkozásról van szó, én hajlamos vagyok azt is elhinni, hogy valóban fontosnak tartják a Föld védelmét. De hogy vajon a haszonnál is fontosabbnak, azt nem tudom. Persze, mondták már, hogy naiv vagyok.
 





















Forrás: Green to Go

Szólj hozzá!

Címkék: baba öko étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr9469348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása