Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com

2008.05.20. 19:36 felhasznalo

 
Bemutatjuk az Etsy oldalát. Mi az Etsy? Egy olyan online piactér, ahol rengeteg, kézzel készített, tehát egyben egyedi dolgot vehetünk, illetve adhatunk el. Akár a világ másik végéről, vagy végére. Játékok, dísztárgyak, bútorok, a kínálatnak csak a fantázia szabhat határt.
Ezentúl rendszeresen bemutatunk egy-egy Etsy boltot, készítőt, hogy ne csak a standard bolti kínálatból szemezgethessetek, hanem olyan termékek között is, amelyek nem kaphatók máshol, de csodaszépek, minőségiek és már a szemnek is külön élményt nyújtanak. És ha netán van köztetek olyan, ügyekezű szülő, aki képes szépséges tárgyak, kiegészítők előállítására, annak ez jó alkalom egy kis keresetkiegészítésre.
És ha van ilyen olvasó, természetesen jelentkezzen nálunk is!



 
Forrás: Etsy

Szólj hozzá!

Címkék: design üzlet gyerek szülő anya apa bemutató baba gyerekszoba dekor etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr28478545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása