Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Cuboro

2008.05.24. 12:32 felhasznalo

Minőségi építőjáték Svájcból: tipikus kettő az egyben, mert amellett, hogy építeni lehet, még golyópálya is. Bükkfából készül, családi vállalkozásban. A kiváló minőségű kidolgozás miatt a játék tartós, és az elmúlt évek során rengeteg díjat kapott. Talán nem érdemtelenül.

Forrás: Cuboro

5 komment

Címkék: design játék gyerek öko gyerekszoba építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr77484978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nevtelen 2008.06.08. 19:14:10

Nekünk van ilyen golyópályánk, a gyermekeim imádják! Viszont nem a méregdrága C. márkájút vettük, hanem a vele teljesen azonos minőségű "no name"-et (ebay... be akartam ide linkelni, de most éppen nem lehet kapni). Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom (akár C. akár nem), mert ez egy olyan játék, amit tuti, hogy minden nap elővesznek a gyerekek...

Alexnorman 2008.06.10. 15:07:26

Üdvözlet!

Nagyon szeretném megtudni, hol lehet ilyen fa golyópályát kapni.

Ha valaki tudja, legyenszíves szólni!

Előre is köszönöm.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.06.11. 11:52:43

Sziasztok!

Nekünk -megmondom őszintén- műanyag, Tescos golyópályánk van, de az is nagy népszerűségnek örvend. Kb. 4 éve folyamatosan játszik vele, tornyokat épít, két lábra, három lábra, négyre, imádja.
A fentihez hasonló golyópálya egyébként itthon is kapható, a Hol Nem Bolt nevű helyen, a XI. kerületben, a Villányi úton. Bolyongolyó a neve, és ha jól emlékszem, fából is megvásárolható, de a honlapon most csak műanyagot láttam. Díjnyertes játék, nem túl olcsó, de nem is Cuboro kategória.

www.boyonex.hu/
süti beállítások módosítása