Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Készüljetek a visszatérésre!

2008.06.13. 19:48 felhasznalo

Mivel lassan ismét járó- és munkaképes vagyok, holnaptól ismét naponta több friss poszttal találhatja majd magát szembe az, aki behívja a blogot. A hétvégén még csak félüzem lesz, de hétfőtől visszaáll minden a régi kerékvágásba.

Plusz infó csak itt, csak most, csak Önöknek: nemsokára indul majd egy testvérblog is, de a tematika egyelőre maradjon meglepetés!

Addig is, annyit elárulok, hogy sok szép, érdekes, talányos, őrült cucc gyűlt össze, amelyek csak arra várnak, hogy olvassatok róluk, megcsodáljátok őket vagy nevessetek egy jóízűt!

Remélem, a bizonyítványosztás is megvolt minden suliban, és mindenki büszkén dagadó mellel hívta meg utódját egy fagyira vagy sütire! Ahol ez esetleg mégsem úgy sikerült, ahogy azt apa-anya elvárta volna, oda kívánok kitartást, egy kis adag plusz türelmet, némi lazaságot és elnézést! Nehogy végigtanuljátok a gyerekkel a nyarat! Inkább menjetek vízpartra, focizni, bringázni, sárvárakat építeni, no meg olvasgassatok Gyerekszoba blogot!

A holnapi viszontlátásra!

6 komment

Címkék: üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr44519116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2008.06.14. 07:38:07

Nekem is tettszik a blogod,nagyon!
Fogom olvasgatni a jövőben,fel is írtalak a többiekhez.
Egy dolgot elárulok,nem vizsgáim lesznek,már rég dolgozom,a munkára gondoltam,hogy nincs időm...:)

savitri · http://szavitri.blogspot.com/ 2008.06.14. 07:42:52

Remek! Remek!
gyógyulgassál! nagyon várjuk a visszatérést!
Én mindenképpen. :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.06.14. 09:36:11

ildsisy, köszi szépen! ismerős a helyzet, meló mellett nehéz még más dolgokat is csinálni, legalábbis rendesen. De érdemes próbálkozni vele, mert csak a melóval kelni-feküdni meg roppant unalmas.

Savitri, köszönöm. Megnéztem a blogodat (a statból láttam, hogy felkerültem az ajánlott linkjeid közé), nagyon tetszik! Berakhatlak a baba-mama ajánlott blogok közé?

ildsisy 2008.06.14. 10:30:01

Nemrég írtam neked,remélem megkaptad.A blogomban válaszoltam.:)
süti beállítások módosítása