Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Öltöztetős tapéta

2008.06.16. 10:17 felhasznalo

Alapvetően nem vagyok tapétapárti, bár lehet, hogy inkább csak a lustaságom akadályoz meg abban, hogy papírcsíkokkal ragasszam telibe a falakat. A gyerekszobai tapétáktól meg általában herótom van, kismacik, hercegnők, báránykák… Aranyosak, de unalmasak, sőt, kissé arra emlékeztetnek, mint amikor valaki idiótán gügyög egy újszülötthöz.

A Famille Summerbelle tapétája viszont nagyon tetszik. Gyerekkoromban amúgy is az egyik kedvenc játékom volt a papír öltöztetősbaba, és ez a falicucc abszolút nosztalgikus érzéseket kelt bennem. Biztos vagyok benne, hogy a gyerekek meg remek sztorikat kanyarítanak köré, de akár a szülők engedékenységétől függően, még ki is színezhetik, rajzolhatnak rá fejet, lábat.

Forrás: Famille Summerbelle

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek baba fal tapéta gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr19519506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása