Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Enyém táska

2008.06.19. 15:24 felhasznalo

Láttatok már olyan pelenkázótáskát, ami mindent tud? Amire minden helyzetben számíthattok? Ráadásul még jól is néz ki? A Kushies „My Bag” táskái pontosan ilyenek. Jó, belátom, igazi gyerekes motívumokkal vannak díszítve, de valahogy mégsincs olyan érzése az embernek, ha rájuk néz, hogy sziruposak, csicsásak lennének.

És hogy mit tudnak? Van bennük elég hely a saját cuccaidnak. Találsz benne egy beépített rágcsatartó dobozt, egy másikat pedig a gyógyszereknek. A tiszta és a piszkos gyerekruhákat is elkülönítve tárolhatod benne. Egy külön mosózsák áll rendelkezésedre, ha a gyerek ruhái annyira sárosak lennének, hogy még a szennyes közé sem szívesen tennéd be.

Ezentúl nem kell nejlonzacskóba csomagolnod a kicsi váltócipőjét sem, mert erre is találsz benne helyet. És ha az örökmozgó kölök teljesen elpilled, előveheted belőle a hozzátartozó párnát és takarót. Ezenkívül még tettek rá egy olyan akasztót, amivel bármilyen fogasra felpakolhatod. És ezt az egészet két színben teheted magadévá. Ideális utazáshoz, túlélő pakként. Nektek is tetszik?

Forrás: Kushies Online

Szólj hozzá!

Címkék: táska szülő anya apa pelenkázás praktikus rend baba tárolás úton idea pakolás textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr76528053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása