Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusteremtő textilek

2008.09.20. 14:52 felhasznalo

Egy szoba stílusát, hangulatát alapvetően befolyásolják a benne található textilek. Sokszor nem is kell nagy átalakítás, nem kell festeni-tapétázni, új bútorokra költeni, elég, ha lecseréljük a függönyt, ágyneműt, szőnyeget, ágytakarót.
A Delia*s ágyneműi között jópár olyan erős darab felfedezhető, amelyekkel romantikus, de nem nyálcsöpögős szobát alakíthatunk ki álmodozó, cizellált ízlésvilágú kamaszlányunknak. Lila-fehér-fekete, némi rózsaszín, zebramintával, virágok, kacskaringós indák…
És hogy a szoba egységes lehessen, választhatunk hozzáillő függönyt, ágytakarót, sőt, lámpát és kisebb bútorokat is. Annak is jó szívvel ajánlanám, aki örökre megrekedt a kamaszos álmodozásnál, vagy egyszerűen csak szereti a romantikus szobabelsőt.
 
 
Szobabelsők hajtás után!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forrás: Delia*s

3 komment

Címkék: lány textil kamasz gyerekszoba ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr50672799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vimizo · http://blog.vimizo.hu 2008.09.20. 16:50:25

Szia:) Betettelek a blogomba, kukk meg, egy rövidített feed-el. Ha így jó Neked is, akkor marad. pusza

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.09.20. 19:44:11

Szia!

Miért ne lenne jó?:) Köszi.
süti beállítások módosítása