Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nincsen nála szebb!

2008.09.22. 16:13 felhasznalo

Legalábbis azon kedves Olvasók véleménye szerint, akik élénk érdeklődést mutattak egyik cikkünk illusztrációjaként látható ágy iránt. Ezúton bemutatnánk hát a dán Leander cég ágyát, amely Stig Leander Nielsen munkáját dicséri.

Maga az ágy egyszerre szép, letisztult és funkcionális. Együtt nő a gyerekkel, és nemcsak totyogó koráig. A nyírből készült bútorhoz hipoallergén, mosható huzattal ellátott matrac is jár. Bátran kijelenthető, hogy bármelyik gyerekszobának jót tenne, ha egy Leander ágy állna benne.

Forrás: Leander

2 komment

Címkék: design gyerek apa praktikus baba idea ágy gyerekszoba kiságy csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr72675873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mamaka · http://pponthu.freeblog.hu 2008.09.22. 17:00:36

Kicsit hiányolom az aprócska leesésgátlót, ami a rácsos ágyból kinőtt, de még néha padlóra huppanó gyerekeink ágya szélén díszeleg.
süti beállítások módosítása