Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játszani csak pontosan, szépen

2008.09.25. 08:59 felhasznalo

Jó, persze, hogy hülyeség a fenti cím, hiszen a játékban nincs pontosság meg precizitás, legalábbis jobb esetben. De nyilván nem én vagyok egyedül olyan szülő, aki olykor hirtelen felindulásból jajdul fel, mikor egy legódarabra vagy építőkockára, esetleg egyéb, éles szélő kemény tárgyra lép este a szőnyegen. Mert ugyan van a gyereknek saját szobája, de ott nem olyan jó játszani, mint a nappaliban. Rendet rakni meg sehol sem jó, úgyhogy gyorsan-legyünk-túl-rajta jelleggel pakolja el a játékait. Ennek eredménye pedig az a rendszeres, de kellemetlen élmény, amiről fentebb írtam.

A játszóasztalok már csak emiatt is praktikusak. Egyrészt a tetejükön akár egész városokat is fel lehet építeni, anyagveszteség nélkül, másrészt az alatta lévő, görgős fiókokban annyi játék elfér, hogy még egy óvodának sincs annyi. Bár ki tudja. A Jonti Craft pont óvodáknak, iskoláknak gyárt bútorokat.

Forrás: Jonti Craft

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek asztal praktikus rend tárolás idea pakolás gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr65677458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása