Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Öntudatos kisemberek

2008.09.26. 17:05 felhasznalo

„Nem kérek az ágyamra undorító pasztellszíneket és rajzfilmfigurákat. Én is a világ polgára vagyok. Bár termetem még apró, nem vagyok passzív fogyasztó. Szeretek kapcsolatot teremteni más gyerekekkel. Megvannak a saját történeteim.”

A hasonló hitvallású gyerekeknek szánja a Museo két, Loading és a LOLA névre hallgató ágynemű kollekcióját. Előbbit a ma már retrónak számító, 80-as években elterjedt számítógépes játékok látványvilága ihlette, és jár hozzá egy kisbarát is, aki a paplanhuzat belsejében lakik. Az utóbbi esetében pedig nagymamáink kézimunkáinak hagyományait értelmezték újra modern, gyerekbarát formában.

Forrás: Museo

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek alvás baba ágy textil gyerekszoba ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr50681392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása