Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

LEGO sztárok

2008.09.29. 09:15 felhasznalo

A LEGO még mindig ünnepel. A cég most a mozgatható lábú és karú legó figurák 30. születésnapjára újdonsággal lepte meg… sajnos, ez esetben saját magát. Merthogy a képen látható aprócska emberkék kereskedelmi forgalomban nem lesznek kaphatók. Jelenleg Cliff Richardnak, a figuraként jobb egészségnek örvendő Amy Winehouse-nak és a pop királynőjének, Madonnának állított örök emléket a LEGO. Utóbbinak ugyan szerintem kissé agresszívra sikerült az arckifejezése, de határozottan felismerhető. A cég tervei szerint többek között még Angelina Jolie és Brad Pitt, Victoria és David Beckham figurák is lekerülnek majd a gyártósorról.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forrás: Toyology

3 komment

Címkék: játék gyerek lego gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr85685870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szilvi 2008.09.29. 21:18:15

nekem nagyon bejönnek! :-)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.09.29. 21:20:17

sztem, ha nem is szépek, de nagyon találóak. mind felismerhető.:) a legjobb a fél perces szünet Madonna fogai között. azon nagyon röhögtem. vsz. ő nem annyira, ha látta.:)
süti beállítások módosítása