Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Varjak és térképek

2008.09.29. 17:20 felhasznalo

Zöld szülők vásároljanak a kiságy fölé mobilt a kanadai Contexture Design-tól! A fekete újrapapírból és az utazási irodák által kiselejtezett régi térképekből kivágott mobilon a varjúcsalád épp hazatér közös költőhelyére, a szintén papírból készült fára. A világ minden részére ingyenesen szállítanak - bár ez ugye nem túl környezetkímélő a felhasznált üzemanyagok miatt…

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 komment

Címkék: design baba öko recycle ágy gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr70685748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

linbori · http://linbori.blogol.hu 2008.09.29. 18:36:17

Szegény gyerek meg jól megijed...vagy nem?

Andi · http://www.krane.blogol.hu 2008.09.29. 19:35:54

Egyszerűen behalok, hogy milyen klasz dolgokat hoztál az elmúlt pár bejegyzésben...még olyat is találtam amit meg is fogok csinálni! Puszi!

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.09.29. 21:19:06

linbori, sztem egy gyerek attól ijed meg, amivel vagy rossz élménye volt (mint kicsiként én és a fényképezős-vakus felhúzható ruszki macim), vagy látja, hogy a körülötte élők félnek tőle.

gondolj csak arra, hogy a gyerekek nagy része kicsiként élvezettel fogdossa össze a különféle tücsköt, bogarat, nem fél békától, egértől. Még a lányok sem. Aztán pár év múlva már igen. Mert a mamája sikított az ajándékba adott békától, vagy visítva pattant a székre egy egérke elől.
süti beállítások módosítása