Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Harc a sötétség ellen

2008.10.02. 09:09 felhasznalo

Általában a gyerekek félnek a sötéttől. Ők még nem a fény hiányát látják benne, hanem egy éhes, kegyetlen szörnyeteget, aki felfal mindent. Néha talán még jobban is tartanak tőle, mint az ágy alá bújt, gyerekekre specializálódott mumusféléktől. Ráadásul ellenük már lehet kapni mindenféle okosságot, amivel örökre ki lehet őket űzni a gyerekszobából.

Sötétség ellen pedig mi mást tehetnénk, minthogy bevetünk némi fényt. Egy éjjelilámpa, egy éjjelifény jó ötlet lehet, a baj csak az, hogy ahogy az áremelkedéseket elnézem, hamarosan drágán megfizetünk csemetéink félelmei miatt.

De van erre is megoldás: vegyünk olyan falmatricát, amelyik foszforeszkál a sötétben. Nappal feltöltődik, és míg a ded elalszik, egész biztos kitart a fénye. Gazdaságosabb, mint a villanykörte.

A képen látható darab a Les Invasions Ephéméres kínálatából való, akikről már régebben is írtunk itt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 komment

Címkék: éjjeli kiegészítő gyerek alvás fény baba idea gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1691807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dalia · http://dalia.hu 2008.10.02. 09:31:48

ezt is csak olyan ajálharja, akinek nem fél a gyereke a sötétben... konkrétan 100 darab foszforeszkáló csillag van a fiam szobájában, mégis a kisvillanyt választja, mert szép-szép a csillag, de attól még világosabb nem lesz.

marigold 2008.10.10. 07:15:25

Ez nagyon jópofa! Nekünk is van, de csak hold és csillagok. Mátém imádja. Ha tudná, hogy én is... :D

bölcsésztanár 2008.10.13. 21:21:12

Jó design ez a cica, de én félnék tőle a sötétben a fiam helyében.
Miért írtad, hogy drága az éjjeli fény? Három éve bírja az 1200 ft-ért vásárolt sólámpa. Egyszerű, gusztusos, barátságos a fénye. Kétszer kellett benne izzót cserélni eddig.
Vagy csak én vagyok igénytelen?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.10.13. 21:23:22

Bölcsésztanár, nem feltétlenül úgy drága, hanem úgy, hogy mondjuk 8 órát üzemel egyhuzamban naponta. Havi szinten biztos számít....
süti beállítások módosítása