Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tavo etetőszék

2008.10.06. 16:36 felhasznalo

A Monte Design gyermekbútorainak már eddig is többször tisztelettel adóztunk: láthattátok már gyermekfoteleiket, egy csodaszép bölcsőjüket és ne feledkezzünk meg álmaink hintaszékéről sem.

Új termékük a Tavo etetőszék, amely előtt ismét kalapot kell emelnünk. Az egyszerű vonalak itt is szembetűnőek, az ülés párnázott és újrahasznosított bőrrel lett bevonva, ami azért is praktikus, mert igen egyszerű a tisztítása: elég hozzá egy nedves rongy. A váz juharból készült, a biztonsági korlát pedig levehető. A biztonsági öv csatja alumínium, az öv maga pedig állítható. 6-8 hónapos kortól – mikor a ded már magától ül – egészen 4 éves korig szolgálhatja kis gazdáját.

A szék magasságát úgy lőtték be, hogy a gyerek pontosan egy átlagos asztal lapjának magasságban legyen, így nincs szükség etetőtálcára, hiszen a gyerek ugyanúgy ehet az asztalról, ahogy a család többi tagja. Így teljesen részesévé válhat a családi vacsorák izgalmainak.

 
 
Forrás: Monte Design

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek konyha baba szék öko étkezés recycle etetőszék

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr43698149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása