Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játssz a vízzel!

2008.10.13. 14:49 felhasznalo

Ha már van Pi meg ásvány, forrás és csap, buborékos és mentes, miért ne lehetne Y-víz is?

Alapból ugyan hülyeségnek tartom a palackos víz őrületet, kivéve ha valami olyan helyre megy az ember, ahol salto mortale-nek számítana kortyolni egyet a csapból, de ez tetszik. Nem azért, mert ismételten a szülők lelkiismeretére próbálnak hatni és így kihúzni súlyos összegeket a zsebükből. Nem is azért, mert azzal apellálnak a szülők aggodalmaira, hogy vitaminokkal és ásványokkal dúsították az üvegben található vizet.

Egyetlen dolog miatt tetszik, és az a csomagolása. Igaz, hogy műanyag – paramamik megnyugtatására eláruljuk, hogy nem tartalmaz biszfenol-A-t -, de az Y formájú üveg végein található rugalmas gumival építőkockaként rögzíthetők egymáshoz a már kiürült üvegek. Így rögtön megvalósul az újrahasznosítás egy fajtája is, mivel a csomagolóanyag az áru elfogyasztása után átlényegül fejlesztő gyermekjátékká. Márpedig ez jó ötlet!

Forrás: Y-water

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek idea recycle építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr28710832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása