Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kikebu

2008.10.13. 09:39 felhasznalo

Színes és vidám, egyszerű és modern, friss és kedves textileket kínál a Kikebu. A textilek tervezője, Sonja Spanyolországban született, de jelenleg Amszterdamban él férjével és két gyermekével. A termékek gyártása azonban továbbra is Spanyolországhoz köti Sonját, itt talált ugyanis olyan gyártót, aki megfelelő gondossággal készíti el a takarókat, kiságy-szetteket, természetesen elsőosztályú anyagokból. 

 
 
 
Forrás: Kikebu

2 komment

Címkék: gyerek alvás baba ágy textil gyerekszoba ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr66710815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Susybaby · http://szerelemblog.blog.hu 2008.10.13. 11:56:00

Szépek a huzatok. Mondjuk a második képen nagyon vékonynak tűnik a léc, ami a matracot tartja. Meddig bírja egy ilyen bútor?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.10.13. 12:02:37

Susybaby, nemtom, gondolom, ha tömörfából, akkor viszonylag sokáig. A bútor méretéből egyébként én arra következtetek, hogy ezt max ovi végéig bírja használni a gyerek, szóval túl nagy súlyokkal nem kell megbirkóznia, max. 20-25 kilóval.
De amúgyis a textilek a lényegesek a képeken. A bútor itt csak a körítés.:)
süti beállítások módosítása