Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

12 hónap, 1 szülinap, 1 nyereményjáték

2009.01.06. 13:39 felhasznalo

Ezúton is Boldog Új Évet minden kedves Olvasónak! Reméljük, mindenhol jól teltek az Ünnepek, szerencsésen átléptétek a határt 2008 és 2009 között, és a következő 12 hónapban is látogatjátok majd a blogot.

Az elkövetkezendő időkben több meglepetéssel is szeretnénk majd szolgálni Nektek: lesznek új rovatok, nyereményjátékok, és ha minden jól megy, új arculat is.

Neves esemény is lesz január folyamán: a hónap második felében, egészen pontosan 22-én ünnepli a Gyerekszoba első születésnapját!

Addig pedig - ahogy azt a karácsony előtti posztunkban említettük -, várjuk a további SK játékkonyhák képét, amelyek beküldői közül valaki egy szép mesekönyvvel lesz gazdagabb! Kreatív anyukák és apukák, ne kíméljetek! Nézzétek, mások milyeneket küldtek.

VKorsiék multifunkciós főző- és mosókonyhája:

hanna költség- és környezetkímélő mobilkonyhája beépített sütővel és védőfelszereléssel:

Anikóék játékkonyhája, amely a szülők közös projektjeként valósulhatott meg:

Szöszmösz Livusét is megmutatjuk majd, sajnos erre most kisebb technikai malőr miatt nem nyílt lehetőségünk! De reméljük, mások is kedvet kaptak a nevezéshez. Jobb oldalt megtaláljátok, hová is küldjetek nekünk levelet.

Szólj hozzá!

Címkék: játék konyha ünnep nyeremény sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr86861328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása