Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A rettenthetetlen

2009.01.26. 10:13 felhasznalo

Apróságaink egyvalamiben kétségtelenül igazi hatalmasságok: a fantáziálásban. Ennek eredményeképpen szoktak elhangozni azok a mondatok az esti villanyoltás előtt, hogy „Anya, félek!” vagy „Apa, nézz be az ágyam alá”.

Bármennyire is földtől elrugaszkodottnak látszik a gyerek félelme, félvállról venni szigorúan tilos! Ő annyira valóságosként éli meg a képzeletében született rettenetes lényeket, ahogy mi a szomszéd Mari nénit.

Viszont a fantáziát bizony arra is használhatjuk, hogy ezeket a félelmeket oldjuk (meg még persze sok mindenre a gyereknevelés kapcsán). Remek dolog például a szörnyűző spray, amellyel lefekvés előtt jól befújhatjuk a gyerek szobáját, és garantált, hogy minden undokság messzire kerüli az alvó csemetét.

Vagy itt van Sunny, a rettenthetetlen őrző-védő kutya, aki olyan különleges kiképzést kapott, hogy megtanult félig csukott szemmel aludni. Így a másik szemével egész éjszaka azt lesi, ki akar netán odalopódzni alvó kis gazdájához, kit kell alaposan hátsón harapni. Merthogy ő aztán nem ijed meg holmi szörnyektől, kőkemény harcost faragott magából!

Forrás: The Shrunks

Szólj hozzá!

Címkék: játék biztonság kiegészítő gyerek szülő anya apa alvás abszurdisztán idea ágy gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr90902513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása