Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Több tárolót a babakocsira!

2009.01.28. 12:56 felhasznalo

Ha már tegnap apáknak való pelenkázótáskát villantottunk, akkor ma jöjjön a másik fél, aki talán jobban rá van utalva, legalábbis az első időkben az okos és praktikus megoldásokra. Mert amikor az ember lánya otthon nevelgeti aprócska gyermekét, valahogy mindig neki kell megoldania a háztartással kapcsolatos ügyeket: takarítás, számlabefizetés, főzés, no meg a vásárlás. Utóbbi tevékenység több szempontból is embert próbáló feladat: nemcsak azért, mert a gyerek a boltban általában különféle magánakciókba kezd, hanem azért is, mert a babakocsik bevásárlókosara nem mindig nyeli el a tetemes mennyiségű cuccot.

Persze, vannak olyan modellek, amelyek mondhatni, hatalmas tárolóval rendelkeznek, de vagy a bevásárolt cuccot tesszük bele, vagy a kölök pelenka- és élelmiszerkészletét, plusz a kismotort, homokozó szerelést, dömpert. Ha meg külön pakkokban próbálunk hazalavírozni a közértből, akkor vagy a kocsit vacak tolni, vagy a tolókarra aggatott szatyrok tekeregnek és ütnek szanaszét. Arról nem beszélve, hogy a kocsi egyensúlyát is előnytelenül befolyásolják a különféle tárolóegységek.

A Magic Stroller Bag a fenti problémára próbál meg megoldást ajánlani, trendi, átgondolt, praktikus módon. Táskáik egyetlen mozdulattal ráhúzhatók a tolókarra, és egyenletes súlyelosztást biztosítanak. A hatalmas zsebekben minden elfér, amire a gyereknek és a mamának szüksége lehet. Ha vállon szeretnénk vinni, arra is van lehetőség. Amúgy könnyű, vízálló és még mosható is. Úgyhogy irány a város,, a bolt és a park, kedves Anyukák! Még az eső sem állhat az utatokba!

Forrás: Magic Stroller Bag

3 komment

Címkék: táska anya praktikus rend baba babakocsi tárolás úton csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr19908130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muzsika 2009.01.28. 13:47:54

hehe, sztem nekünk ilyen kocsink volt, ha jól látom, na, egy megpakolt táskától tuti felborulna ;) mármitn amint kiszáll a gyerek. D

vkorsi 2009.01.28. 22:27:42

az ilyenből praktikusabbak, amik hátul végigmennek a kocsin - ugyancsak ebay.co.uk -, de kétségtelenül ez jobban néz ki :D
nekem így a zappra is lett bevásárlószatyrom, és teljesen jól funkcionál. :D

Dortje 2009.01.28. 22:41:25

Szerintem minden babakocsi felborul, ha kiszáll a gyerek és hátul meg legalább 5 kiló van... :)
süti beállítások módosítása