Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Polcot? Miből?

2009.02.11. 10:35 felhasznalo

Tárolóhelyre minden gyerekszobában szükség van. Méghozzá sokra. Mert nemcsak a gyerek nő, hanem vele együtt a játékok és a könyvek mennyisége is. De ha nincs pénzünk, mégis miből építsünk megfelelő polcot?

Például tejesládából. Amiből van elég az élelmiszerüzletekben. Elég rákérdezni a boltvezetőnél. De a zöldségesnél is kutakodhatunk, ha a gyümölcsösládákból készített polc nyeri el tetszésünket.

Miután megvan az alapanyag, márcsak egy ügyeskezű apukára, némi kreativitásra és időre van szükség ahhoz, hogy végre nagyobb legyen a rend a kicsik birodalmában. Csak nagyobb, mert tökéletes sosem lesz.

Az elemeket gondosan rögzítsük egymáshoz, majd ne felejtsük el a falhoz is hozzácsavarozni, hiszen mégiscsak első a biztonság. Ízlés szerint díszíthetjük is a kész művet egy szép színű festékkel, hiszen amúgy a tejesládák esetében nem a külcsín az elsődleges szempont.

 
 

Fotók: Flickr

3 komment

Címkék: játék könyv gyerek anya apa polc tárolás idea öko pakolás recycle könyvespolc gyerekszoba sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr54935981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

didi 2009.02.11. 10:55:36

www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70108177

Nem tudom, megtaláltátok-e, de megérkezett a hiányolt fa tornázó. :D

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.02.11. 14:24:41

Igen, tudom, Barkanyúl már szólt az idevágó posztnál komment formájában.:)
süti beállítások módosítása