Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zaphodbb, a kétfejű blogger

2009.02.23. 13:32 felhasznalo

Tekintettel arra, hogy részemről perpill totális behavazódás áll fenn, de a kedves Olvasókat mégsem szeretnénk napi betevő nélkül hagyni, újabb vendégblogger örvendeztet meg Titeket a jövőben, reméljük, nem kevés poszttal. És hogy ki is ő? Olvassátok:

"Ha egy anonim gyűlésen lennénk, akkor így mutatkoznék be: „Hello, zaphodbb vagyok, gyerekcucc- és sorozatfüggő”. A sorozatfüggőséget a hogyvolt blogon élem ki, már több mint egy éve, ahol heti rendszerességgel publikálok, a minden-ami-gyerekkel kapcsolatos mániámat pedig majd itt a gyerekszobán és a gyerektrenden, felhasznalo barátném jobb vagy bal kezeként, ez még elválik. Két lányom van, Borcsa négy, Dorka két és fél éves, természetes tehát, hogy nekem is központi kérdés a gyerek és a gyerekszoba öltöztetése. A lakberendezésben és az öltözködésben is a kihívást szeretem a leginkább, amikor „sz@rból” kell várat építeni, azaz nincs rá annyi, amennyi kéne, de mégis jól kell kinéznie a szobának és a gyereknek is. Az első posztom pont ezért szól, amiről szól, fogadjátok humorral és nyitott szívvel."

 

Szólj hozzá!

Címkék: üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr48960025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása