Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állati csomagolási praktikák

2016.12.02. 19:00 felhasznalo

Ha már arra nem is jut idő, hogy csodálatos, kézzel készített, aprólékosan kidolgozott ajándékok elkészítésére a mindennapos teperés, a gyerekek terelgetése, a háztartás, és úgy egyébként a karácsonyra készülődés mellett - hót megértjük, mi is pont így vagyunk ám vele -, akkor azért annyi még jól jöhet, ha legalább az ajándékok csomagolásában kiélhetjük magunkat. Már csak azért is, mert állati jók. És persze cukik is.

allaticsomag1.jpg

Mindegy, hogy a bagoly (BAGOLY!), a pingvin, az egérkék vagy a rénszarvas tetszik a legjobban, mindegyik elkészítése pofonegyszerű. Step by step itt találjátok hozzá a képes útmutatót, de szerintem úgy alapból sem nehéz megfejteni.

allaticsomag2.jpg

allaticsomag3.jpg

allaticsomag4.jpg

allaticsomag5.jpg

allaticsomag7.jpg

Az biztos, hogy akár gyerek, akár felnőtt ajándékát csomagoljátok ilyen állati dekorációval, az öröm hatalmas lesz. Lehet, hogy az ajándékot nem is akarják majd kibontani belőle...

Forrás: Blog Bog & Idé

Szólj hozzá!

Címkék: design ünnep karácsony praktikus kreativ papír idea hellókarácsony sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr3012017643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása