Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nem túl meleg, nem túl hideg

2009.02.25. 18:06 felhasznalo

Ha a gyerek nem anyatejet kap, vagy pótlásra van szükség, leggyakrabban a szülők cumisüvegből etetik. Ami – azon felül, hogy különféle problémákat okozhat – azért is nehézkes, mert bizony a kaja megfelelő hőfokát belőni külön művészet. 

A hagyományos módszer szerint egy csepp a csukló belső felére pontos képet ad arról, nem túl meleg-e a táp, ám egy hőérzékelős cumisüveggel  - a Baby Bottle-vel - lényegesen egyszerűbb az élet. Táp beletölt, vár egy kicsit, és ha zöld kép jelenik meg, mehet a gyerek szájába. Ha piros, érdemes még várni, vagy bődületes üvöltés lesz a vége. Egyszerű ötlet, jópofa kivitelezés.

 
Forrás: Yanko Design

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő praktikus baba étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr33964700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása