Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nálatok mi lóg a plafonról?

2009.03.09. 18:22 zaphodbb

Már itt a Gyerekszobán volt egy poszt a Tiger Tribe tündérliliomos forgóról, ami után úgy éreztem, meg kell még mutatnom ezeket a plafonról lelógó madarakat és pillangókat. Nekem szívügyem, hogy a gyerekszobában mindenféle lógjon a plafonról, agyára megyek ezzel a férjemnek, mert ő meg utál felfelé fúrni mindenféle kampókat. Nálunk pillangók lógnak, hasonlók mint a képen, csak persze nincsenek kirakva ilyen gyönyörű gyöngyökkel, csupán szivárvány színekben pompáznak.

A Tiger Tribe kollekcióból a madarakba szerettem bele még úgy igazán, úgyhogy muszáj lesz valami ilyesmit eszkábálnom a lányokhoz, mert tarthatatlan, hogy egyetlen szál cuki kismadár sem száll a szobájukban.

Forrás: The Hip Infant

1 komment

Címkék: design lány dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr64986208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2009.03.10. 08:27:29

:D A madárral az a gond, hogy alulnézetben eléggé unalmas..inkább ablakban nézne ki jól..

Nálunk fűtési szezonban spirálkígyó lóg lefelé, szeretik nézni, ahogy forog..
A kampókat elkerülendő, csak a csilláron, karnison van dekoráció- most nekünk is a pillék, szitakötők jönnek.. :)
süti beállítások módosítása