Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szék és építőkockák

2009.03.13. 15:24 zaphodbb

Hogy miképp jönnek össze a címben szereplő tárgyak? Az én fejemben - eddig - legfeljebb olyan kontextusban szerepeltek együtt, mint a szék alatt heverő építőkockák, amiket a büdös kölkök szanaszét hagytak már megint. Gondolom a többi szülőnek is ez a kép ugrik be rögtön, no meg az, amikor rálépünk egy ilyen építőkockára, és szentségelünk kettétört talpunk felett.

Pepe Heykoop, a holland designer, új értelmet adott a szerte- meg szét heverő építőkockáknak. James Gulliver Hancock rajza ihlette Brickchairt, azaz Kockaszéket készített belőlük. Kényelmesnek semmiképpen sem néz ki, sőt, de az ötlet, az tetszik, dekorációnak szerintem beválna egy gyerekszobában. Akár saját magunk is elkészíthetjük, csak legyen sok ragasztónk, és  csenjünk a gyerek készletéből jópár kockát hozzá. Ennyivel kevesebbet kell majd összeszednünk esténként a lakás minden elképzelhető, és elképzelhetetlen pontjáról.  Persze a gyerekeknek azért magyarázzuk el, hogy ne üljenek rá, mert igencsak szúrni fog.

Forrás: Pepe Hekoop

Szólj hozzá!

Címkék: design játék szék gyerekszoba dekor kisbútor építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr34997960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása