Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kreatív szülők, előre!

2009.03.19. 10:11 zaphodbb

Sok kislány álmodozik kastélyos ágyról, no meg arról, hogy ő királykisasszony. Akárcsak Christyék lánya, aki kétségbeesetten vágyott egy vár-ágyra, de anyája nem volt hajlandó kiadni ezért több ezer dollárt. Vajon miért? Inkább apával és egy jó dekopírfűrésszel karöltve, saját maguk készítették el a kislányuknak.

 

Kellett hozzá egy IKEÁs ágy, az itthon is kapható KURA nevű megfordítható ágy, barkácsboltokban kapható MDF lap, rózsaszín és fehér festék, egy szivacs és lakk. Mindent értünk, igaz? Az MDF lapból apa kifűrészelte a várfokokat felülre és az ablakot alulra,aztán lefestették rózsaszínre, fehérrel az áltéglákat rá, majd fehérbe mártott szivaccsal kicsit bepacsmagolták, hogy antikolt hatású legyen. Végül az egészet lekenték lakkal.

Nem tudom, itthon mennyi lenne egy kastély-ágy, de így kb. 50 ezerből kihozható, ágyastul, mindenestül. Ez most jó ár, vagy nem? Mindegy is, az ötlet a lényeg, és az, hogy tuti nem sok kislány dicsekedhet hasonlóval.

A történet és a kreatívkodás nem ért itt véget, mivel van egy kisebb lányuk is, akinek még lent kell, hogy legyen az ágya, így nem lehet kastélya sem. Neki a KURA ágyat az alsó állásba tették, a körülötte lévő keretre pedig anya varrt egy körbe-függönyt csupa-csupa rózsaszínből. Kötőset, romantikusat, hercegkisasszonyosat.

Szerintem mázlisták ezek a csajok, az enyémek el lennének ájulva, ha ilyen ágyuk lehetne. Midenesetre most már, hogy láttam ezeket az ötleteket, elérhetővé vált az igazi kastély-ágy.

Forrás: ikea hacker

1 komment

Címkék: gyerek galéria szülő anya apa alvás lány kreativ idea ágy gyerekszoba sk emeleteságy kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr291009680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zorkanik 2010.06.26. 14:42:02

Nagyon tetszik és le is fogom koppintani. Tudna valaki segíteni milyen festéket vegyek? Köszi
süti beállítások módosítása