Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kiboríthatatlan tál

2009.03.25. 15:15 zaphodbb

Nincs is nagyon mit hozzátenni a címhez, a Löopa egy kiboríthatatlan tál, ami úgy néz ki, mint egy galaxis. Nekem nagyon bejön, szerintem bármelyik gyerek oda lenne érte.

Minden szülő megtapasztalta már, hogy adott kölesgolyót, kekszet, akármi ropogtatnivalót gyermekének egy tálkában, amiről a gyermek úgy gondolta, van ő már olyan profi, hogy elvigye a szoba másik felébe. Persze, ezeknek a próbálkozásoknak legtöbbször porszívózás lett a vége. Ezt oldja meg a Löopa.

Az más kérdés, hogy ha csak ilyet használunk, akkor a gyerek a büdös életben nem fogja megtanulni, hogy hogyan is kell vigyázva, egyensúlyozva vinni a tálkát. Aztán mikor a nagyi porcelán tányérját viszi majd így lóbálva az asztalhoz, lehet, hogy nem lesz a család kedvence gyermekünkből.

Forrás: Löopa

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek konyha baba idea étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr401021880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása